guldsilver.blogg.se

Om allt och inget

Mat och träning

Kategori: Allmänt

Hello!
 
Det här med att vara smal och vältränad! Alla söker en genvägen till den omptimala kroppen ( vad är den optimala kroppen?).  Det kommer nya dieter hela tiden som alla stjärnor provar och sedan kommer de till röda mattan och visar upp sina superkroppar. Tycker lite synd om alla som går på dessa dieter. Det finns inga dieter som håller i längden, de kan säker hjälpa till att tappa något kilo här och där men efter ett tag så går det bara utför igen. sen kommer såklart en ny diet, som inte heller den är hällsosam för kroppen. Det finns tyvärr bara en väg till smal och snygg och det är ät och rör dig där efter.
 
Vill du gå ner i vikt måste du göra av med mer än vad du stoppar i dig.
Vill du bygga muskler måste du äta protein och energi. Men dessa protein mixar som finns är ett inte bra. En ej elittränad människa kan aldrig göra av med så mkt protein som finns i en sådan mix vilket gör att överblivet protein omvandlas till fett. Elittränad menar jag en människa som tränar effektivt mer än 5 h per dag.
Och det här med att skita i kolhydrater är oxå dumt.
Den energi som hjärnan använder är just kolhydrater. Så vill du bli snygg så är mitt tips tallriksmodellen och hård träning. Det finns ingen genväg. Vill du gå ner i vikt så var hård mot dig själv = inge godis, glass, chips, ostbågar, läst , alkohol,öl, snabbmatstället och cafer. Svårare än så är det faktiskt inte!!!! Rör du inte på dig så se till att äta mkt grönsaker, lite kött och lite kolhydrater. Rör du mkt på dig så är det mycket kött mycket kolhydrater och mycket grönsaker.
I livet finns inga genvägar!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: